středa 12. března 2008

V čem žijeme a co nás čeká v letech 2008 - 2012?

Protože se blíží volby prezidenta Spojených států a řada lidí se mě ptá znovu na detaily toho, co můžeme očekávat od blízké budoucnosti a co jsem tvrdil třeba už před 10 lety, rozhodl jsem se projednou sepsat určité opěrné body, události, o kterých jsem přesvědčen že se naplňují a které lze očekávat. Dodám i určité poznámky a souvislosti. Odpusťte, že si tu hraju na proroka, nechtěl jsem se přetvařovat, že to jsou názory převzaté nebo že jsou něčím víc než možností a subjektivním proroctvím. Omluvte také útržkovitou a surovou formu. Cílem je stejně jen to, abychom vzali svou budoucnost do svých rukou. Proroctví mají být pohledem do dalekohledu, abychom si vybrali kudy chceme jít, nikoli zpečetěním osudu. Uvažujte sami a vložte komentáře a svá vlastní proroctví, protože je jich schopen každý.

Následující text je jen můj osobní pohled,který jsem měl právě dnešního dne, v tuto chvíli, když jsem se naladil na některé z vás. K napsání následujícího mě přiměl blíže neurčený popudu a jakési zvláštní nutkání. Zítra si i proto za svými výroky možná nebudu stát. Přesto by nebylo pravdou říci, že tato proroctví nemají význam a že jsou to výstřely bez podkladů, z nichž se chci vyvlíknout. Jen mějte prosím na paměti, že jsou to surové hovorové výroky, tak jak z člověka vypadnou když komentuje večerní zprávy.

Moje názory, které jsem vyjádřil bezprostředně po volbě George Bushe jr. v roce 2000:

Vládnoucí síly (z velké části mimo vládu) ví, že se nacházíme v kritických a zlomových časech v historii lidstva a planety a že je třeba učinit určitá opatření, která by mohla zároveň ohrozit jejich světskou moc a zároveň by se jim mohli lidé bránit, protože situaci ještě nechápou.

George Bush jr. bude konzervativní "zlosyn", který nastupuje proto, aby se mohlo chvíli nezřízeně páchat zlo, dodělat to nejenepříjemnější a nahrabat prachy ze starého systému dokud to jde. Pak přijdou s řešením v podobě neuvěřitelně dobrotivého, alternativního a ekologického prezidenta, kterého všichni po Bushovi nekriticky přijmou a spustí se éra přímo sovětsky pionýrské a proletářské "zelenavé" propagandy. Ta bude nést mnoho nepříjemných opatření a limitů a zajistí, aby se mocní nažrali a prohlásili za zachránce. My bychom to měli zkousnout, protože lepší oslavovat zlosyny a nacpat jim kapsy, než se v boji eg nechat stáhnout do ekologické apokalypsy. Úloha příštího prezidenta nebude snadná, bude mít hodně úkolů, někteří staří mocní (jejichž jméno se pošpinilo a peněženka nadila) se najednou nečekaně stáhnou a nová generace bude hozena do problémů, které bude muset po těch předchozích na poslední chvíli řešit.

Moje názory, který jsem vyjádřil v kritických chvílích 11.září 2001 a krátce poté, někteří blízcí měli podobné názory..:

To je vtip, hoax, to není pravda. (pochybnosti přetrvaly i poté, co se ukázal jako zdroj zpráv agentura Reuters)

11. září 2001 změní svět, je to cosi nového a to co přináší není dobré, přichází třetí světová válka v nezvyklé formě (ta válka tu skutečně je; s tímto názorem nejsem ani zdaleka sám - vyjádřil ho například i známý český politolog a indonesista Zdeněk Zbořil z pražského Ústavu mezinárodních vztahů)

Američané stojí za údalostmi, které vidíme. Zdrojem není nic zvenku.
(veškeré postupně odhalované důkazy pro to hovoří)

Je to filmový scénář, který se úmyslně v podobě obřího mimoformátového billboardu (obrovská díra v mrakodrapu) objevil před časem na silnicích (možná to byla reklamní kampaň na film Armageddon, nejsem si jistý).

Asi by bylo lepší budovy strhnout - z praktických i morálních důvodů. (tento názor sdílelo před jejich údajným samozřícením mnoho lidí a všichni s tím byli víceméně spokojeni)

To, co vidíme na obrazovkách, zčásti není pravda. Zčásti jsou před našima očima důkazy a informace o tom, co se děje, ale v tuhle chvíli je nejsme schopni pobrat, všimnout si těch detailů a dát je do souvislostí. Na obrazovkách je podivný chaos, chybí plánky postižené oblasti Manhattanu a není jasné, kde která budova stojí, která je jak postižena a co se přesně s architekturou tam děje.
(po letech se ukázalo, že opravdu - například když moderátorka BBC ohlašuje zřícení budovy WTC7, tato budova za ní ještě v plné ošklivosti stojí!)

Informace o použitých letových linkách, obětech a jejich identifikace, stejně jako záznamy z bezpečnostních kamer atp. musejí být k dispozici okamžitě, je-li to, co vidíme, pravda. Zatím to tak ovšem nevypadá, neviděli jsme žádné identifikované trosky a vraky ani jednoho z letadel.

Čtvrté letadlo hraje zvláštní významnou roli. Možná ho Američané sestřelili (to ostatně zaznělo na České televizi výslovně, zpráva se však už neopakovala a nebyla doopravdy vysvětlena).

Názory a postřehy z pozdějších let

Bush jr. by mohl být odstraněn, před koncem svého času v úřadu, nebo relativně krátce po jeho skončení. (Nyní Bush se svými lidmi žádá imunitu;) aby nemohli být po opuštění pozic souzeni.)

Názory a postřehy dnešního data (dnes je 8.3.2008):

Barrack Obama by mohl být programovou loutkou, kterou vládnoucí již dlouho připravovali jako Bushova nástupce. Působí velmi uměle a na můj vkus zle a studeně, téměř jako android. Je to každopádně mladý pionýrský profesionál s nepřirozeně pozitivní kariérou, ale duševně nepříliš přemýšlivý. Je extrémně schopný řečník, který hovoří velmi snadno, ale dle mého názoru není duševně přítomen, nedává do toho svou osobní energii, je neosobní, nic se ho nedotýká, jen pluje na svém uměle udržovaném úspěchu, něco jako Truman v Truman Show. Není to však loutka jako Bush jr., ten byl spíše hloupým člověkem. Obama je spíše účelově vychovaný voják. Povšimněte si, že jeho senior konzultantem ve volební kampani je na těchto stránkách již zmiňovaný Ray Mabus - spojení, které již někdo jmenoval jako jednu z více adeptů na titul Mabuse antikrista. Mabus je zainteresován a účastníkem v mnoha vedoucích obchodních a politických skupinách a akcích a zřejmě i vojenských plánech USA. Navenek demokrat, říká se ale, že je spíše jako republikán (u republikánů má vládnoucí elita největší moc). Obama i Mabus vyšli z konzervativního elitářského Harvardu a spřízněných "modrých" kruhů, tedy ve vládnoucí elitě - doporučuji přečíst knihu Tajemství hrobky - Lebka a kosti, elita a skryté cesty k moci od Alexandry Robbinsonové.

Barrack Obama ani Hilary Clinton nejsou doopravdy alternativní. Hilary není doopravdickou představitelkou ženskosti a Obama není opravdovým představitelem černochů. Jsou to jen vhodné "kabáty", bílí, resp. "modří" muži v podobě ženy a černocha.

Na prezidenta Obamu by mohl být roku 2009 nebo 2010 spáchán fiktivní pokus o atentát, na veřejném prostranství. To pozvedne jeho autoritu (hodní demokraté jsou často na prezidentských postech stříleni) ve chvílích oslabení, když bude prosazovat náročné reformy, podobě jako Bushe jr. pozvedlo 11. září.



Wernher von Braun (fašistický konstruktér střel V-2 a po válce americký vojenský konstruktér, otec kosmonautiky a ředitel letového centra NASA) prohlásil již roku 1977, jak přísahá jeho tisková mluvčí Carol Rosin, že: "Musíme zastavit zbrojení vesmíru, protože každému je říkána lež, že zbrojení vesmíru je nyní založena zprvu na zlé mocnosti, na Rusech. Ale je tu mnoho jiných nepřátel proti kterým budeme budovat vesmírný zbrojní systém. (Rusové byli první a tehdy to byli oni, když to prohlásil) Pak tu budou teroristé, pak tu budou země třetího světa (dnes jim říkáme nations of concern), pak tu budou asteroidy a pak (on mi to pořád opakoval, stále znovu a znovu), ta poslední karta, ta poslední karta bude mimozemská hrozba..." Na tuto hrozbu dojde. A nebude to příjemné. Všechna utajovaná a ignorovaná pravda o UFO a světě za hranicemi zemské atmosféry a naší orbitální dráhy... všechno to bude najednou vytaženo, ukázáno a zneužito ve prospěch lži o fiktivní hrozbě. Možná to už začíná - vždy totiž byly jakékoli zprávy o UFO zpravodajskými agenturami ignorovány (ony jsou všehovšudy asi jen 3 velké agentury od kterých všichni odebírají zprávy) a nyní se do věci pustila Reuters (čtenáři blogu už vědí, s kým mají tu čest) a najednou jsou všude zprávy o UFO. Přitom o pár stovek kilometrů dál létají celé letky stovek UFO (viz Mexiko) a nikdo ze "Západu" o tom nemluví a nepíše. Lidé z projektu Disclosure tvrdí, že jsou již leta připraveny projekční systémy, které na oblohu promítnou ty nejneuvěřitelnější věci, že uvěříme čemukoli. Bude to hollywoodské scifi naživo. Jsou podivná barevná světla nad Texasem jejich zkouškou? (viz video výše) A prý jsou stejně tak připraveny i umělé lidmi vytvořené "létající talíře", letouny bez posádky, které budou použity k vytvoření paniky. Řešení, která budou nabídnuta, jsou předem připravena. Vím že tohle všechno mnoha lidem zní jako ten největší "trip", ale stejně znělo kdysi i 11. září. Jiní ani nepobírají, co to tu narychlo píšu, ale vím že ti, kteří mají oči otevřené, rozumí...
Dalibor Novák

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

pěkná práce :-)

Anonymní řekl(a)...

Dobrá, prohlédneme tu lež, jako tu s 11.zářím. Co ale s tím? Co můžeme dělat, když většina lidí bude panikařit a dovolí další omezování svobody.

Anonymní řekl(a)...

Musím uznat, že toto je teorie opírající se o reálná fakta. Též bych řekl, že už v tuto chvíli vůbec nezáleží na tom, jestli vláda USA myslí své činy "dobře" nebo "špatně". Je dost možné, že si své jednání a jeho zhoubu vůbec neuvědomují, ale také je možné, že vše dělají vědomě. V tuto chvíli na tyto otázky neznáme odpověď a nezbývá nám nic než čekat, jak vše dopadne.

Dalibor Novák řekl(a)...

Když si budeme uvědomovat co se děje, alespoň to nebudeme podporovat. I to není málo. A když každý bude lehce šířit mezi přáteli pochopení pro to co se děje, nakonec to prohlédnou všichni a peklu se vyhneme. To je odpověď na vaše otázky "co dělat".