středa 21. listopadu 2007

Je Saddám Husajn Nostradamův třetí antikrist?

Ještě dlouho před 11. zářím 2001 byl hlavním adeptem na třetího antikrista Saddám Husajn Abd al-Madžíd al-Tikrítí, známý irácký diktátor, kterého ostatně média a světové povědomí učinily antikristem již v průběhu jeho vlády. Jak je to ale s jeho anagramem neboli kódovým jménem „Mabus“? Jelikož jeho dva předchůdci měli anagram velmi podobný jejich skutečnému jménu, mělo by to tak být i v tomto případě. Saddám ale nezní jako Mabus. Jak je to tedy? Řešení nabízí John Hogue ještě před útoky na WTC: stačí se na jeho jméno podívat zrcadlem! Saddám je zrcadlově Mabbas. Malé „d“ se přetočí zrcadlově v „b“. Hláska „a“ místo „u“ je malým zvukovým rozdílem a lze ji tolerovat jako různý přepis jeho fonetického znění. Podobně byl Napoleon změněn v Napaulona.
Hogue s dalšími experty stále čekali, zda se Husajn prokáže být Mabusem. Bylo nutné, aby „brzo zemřel“. Jeho poprava 30. prosince 2006 očekávání potvrdila. Pět let od útoku na WTC sice není tak krátká doba, v období celkem sedmadvacetiletého konfliktu je ovšem stále zanedbatelná. „Strašlivé umírání lidí a zvířat“ z druhého řádku 62. čtyřverší 2. centurie podle většiny vykladačů ještě zcela nenastalo, okamžitá odplata byla ovšem jednoznačně myšlenkou číslo jedna, která vyústila v překotný útok na Afghánistán a Irák. Znamená to, že Mabus je už jasný? Nebo je to tak, že Saddám Husajn a George Walker Bush jr. jsou spojené postavy?

První řádek 62. čtyřverší 2. centurie říká, že „Mabus brzy zemře“ a „pak přijde“. Je možné, že slova „pak přijde“ nenáleží k druhému verši, ale byla ponechána na prvním řádku úmyslně? Mohl být antikristem Saddám, který posílen svou smrtí znovu přichází v podobě Bushe? Je Bush antikrist čerpající sílu z antikrista Saddáma?
Dalibor Novák

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Já osobně si myslím, že by to mohl být Usáma. Akronym Mabus, my k Usamovi přijde jako nejbližší. Taky se k němu hodí verš,že velmi brzo zemře, ale pak přijde. COž by se hodilo k tomu, že někteří lidé si mysleli, že zemřel na tyfus a poté se zase objevil.
Celkem zajímavé mi přijde srovnání akronymu Mabus se senátorem Rayem Mabusem, který podle mých informací bude v roce 2008 kandidovat na prezidenta USA. Přijde mi to jako zajímavá náhoda, ale nesedí mi to že to jeho jméno není nijak zašifrované.

Anonymní řekl(a)...

A co ta kometa přichází na konci toho verše??? Jak by se to dalo vylíčit?? neni to třeba předpověď že blízko po saddamove smrti a tím pádem i rayem mabusemě nástupu konečně odhalí americká vláda Mimozemské technologie??? Nebo ta kometa znamená třeba planetu Nibiru která by měla přiletět 2012?? zajímavé že??

Anonymní řekl(a)...

Mabus = 3. antikrist; co takhle ztrojit postavu Mabuse jmény MA (Usa-ma či Oba-ma) a Bus (Bush) nebo ztrojit MA (Saddam-Mabbas, Usama, Obama)? Nebo ztrojit BU (Bush, Ray Mabus a ?) ???

Anonymní řekl(a)...

Usáma je podle mě podvrh nastrčená figurka,aby zbrojní prumysl nestál je to přece blbost honit se za chlápkem který má být někde v horách a bojovat s borci co vypadají jako civilisté absurdní je to všechno jinak si myslím že nějaký zlý muž ještě příjde.Ale byl tu i jeden hodně zvrhy diktator jako např.Stalin a podobní no uvidíme nechám se překvapit ale doufám že se Nostradámus zmýlil